Kundige en ervaren installatiemonteurs uit Onstwedde

Contact

Van de Kuilen Installatietechniek is een kleinschalig installatiebedrijf. Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden uit wat betreft aanleg en onderhoud van installatiewerk voor gas, water, verwarming, elektra en zink. Wij werken vakkundig en netjes. Mijn naam is Theo Van de Kuilen, ik ben oprichter en eigenaar van Van de Kuilen Installatietechniek.

Kennis en ervaring

Na mijn opleiding 2e en 1e monteur installatie, ging ik op mijn 18e aan het werk in het installatievak. Toen wist ik al dat ik zelfstandig ondernemer wilde worden in de installatietechniek. Gedurende ruim een kwart eeuw werk in dit prachtige vak deed ik veel ervaring op.

 

Door middel van vele trainingen, opleidingen en het bijhouden van vakliteratuur ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Wij beschikken hierbij tijdig over de certificering die vanaf 1 april 2022 verplicht zal zijn voor montage en onderhoud van gasgestookte toestellen.

Duurzame installatietechniek

De ontwikkelingen in het installatievak gaan snel, vooral innovaties op het gebied van duurzaamheid. Ik ken de nieuwste technieken en ben selectief in het toepassen van deze technieken. Voor onze klanten gebruik ik alleen bewezen, kwalitatief hoogwaardige technologie met voldoende ecologisch en economisch rendement.

Lange klantrelaties

Wij plaatsen enkel producten waar ik achter sta. Dat is helemaal in lijn met de visie van Van de Kuilen Installatietechniek: wij zetten altijd in op langdurige klantrelaties. En dat kan alleen als de klanttevredenheid optimaal is. Daarom ligt binnen ons bedrijf de focus sterk op kwaliteit in alle opzichten: uitstekende service, netjes werken en betrouwbaarheid.

Over onze diensten