Breed aanbod aan installatiewerkzaamheden van uw installatiebedrijf uit Onstwedde

Contact

Bij Van de Kuilen Installatietechniek in de provincie Groningen krijgt u naast een vakkundige uitvoering van de werkzaamheden ook professioneel advies en een uitstekende service. Lees hieronder meer over onze diensten.

Elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties

Met volop kennis en ervaring verzorgen wij de installatie, inspectie en het onderhoud van elektrotechnische installaties voor woningen en bedrijfspanden. Ook kunt u bij ons aankloppen om de aanschaf en installatie van zonnepanelen voor u te verzorgen.

Hoogwaardige gasinstallaties

Gasinstallaties

U kunt een beroep op ons doen voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van gastechnische installaties. Uiteraard leggen wij uw gasleidingen veilig en volgens alle geldende normen aan.

Cv en aardwarmte

Cv en aardwarmte

Wij leveren en installeren zowel de traditionele centrale verwarming (cv) als de duurzame verwarming door middel van aardwarmte. Voor onze vaste klanten houden wij bij welke ketel er aan de beurt is voor onderhoud. Is uw ketel aan onderhoud toe, dan nemen wij zelf contact op met u.

Badkamers, keukens en sanitair

Badkamers, keukens en sanitair

Wilt u een nieuwe badkamer, keuken of sanitair? Wij verzorgen voor u graag het installatiewerk. En desgewenst renoveren wij uw badkamer, keuken of toilet van A tot Z – inclusief tegelwerk en montage van meubilair en sanitair. Wij ontzorgen u volledig, u hebt er geen omkijken naar.

Riolering aanleggen en onderhouden

Riolering aanleggen en onderhouden

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van uw riolering. Bent u klant bij ons en is uw riool verstopt? Neem contact op en wij zorgen ervoor dat u zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.

Zinken goten en HWA’s

Zinken goten en HWA’s

Zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren (HWA’s) geven elk huis of bedrijfspand een bijzondere uitstraling. Deze goten zijn onderhoudsarm, zeer duurzaam en aantrekkelijk geprijsd. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Waterontharders

Schaft u een nieuwe keuken of badkamer aan? Denk dan ook eens na over de installatie van een waterontharder. Zacht water zorgt voor een langere levensduur van uw huishoudelijke apparaten en kleding. Ook bespaart u op stookkosten, schoonmaakmiddelen en wasverzachter. Verder kan zacht water een positief effect op huidproblemen hebben.